Referat TRIF vs Hadsund B. Serie 2.

15. april 2024 kl. 16:42
I går drog serie 2 til Rønde for at spille mod ubesejrede TRIF. Indgangsvinklen til kampen, var aggressivitet, modet til at tage initiativet og masser af bevægelse. Desuden skulle vi omstille os på at modstanderen spillede i en anden formation end vanligt.
Kampen startede underligt passivt fra vores side.. Vi kæmpede lidt med Trifs opspil som de dygtigt var meget fleksible i. Trif var dygtige til at trække tempoet ud af kampen og vi lod os falde i tempo. Desværre kom vi bagud på et hjørnespark efter et kvarter i kampen. Vi sætter nogle OK angreb sammen i halvlegen, hvor den sidste skarphed mangler i afslutningen. Heldigvis scorer vi et flot mål efter 30 min hvos vi kombinerer os igennem i venstre side og Rasmus Skafte slår et fladt indlæg som Mads Johnsen som bestilt flot sparker ind. Vi skaber som nævnt flere chancer, men desværre giver vi også for nemt nogle chancer væk i situationer hvor vi forsømmer at forsvare færdig og være kyniske i dueller over hele banen. Så uafgjort ved pausen var egentlig meget fair.
I pausen ønsker vi os at vi investerer flere procenter i genpresset og i at være mere aggressive. Herefter sætter vi os på kampen fra start og efter 59 minutter scorer Mads Johnsen igen efter en flot dybdebold fra Skafte. Jublen havde næsten ikke lagt sig før vi ligger et flot pres centralt I banen og en efterfølgende dybdebold til Simon Walther Guldbæk giver os en dejlig 3-1 føring, hvor ham flot afdribler målmanden og scorer. De 2 mål var inden for 1 minut og dejligt forløsende. I den ene situation følte TRIF sig med rette snydt for et frispark, men blev ikke dømt. I resten af halvlegen holder vi TRIF fra chancer og kan selv lave et par mål mere så vi vinder en fuldt fortjent sejr og kan sætte 3 point på kontoen.
Vi nød sejren på McDonalds og på tirsdag tager vi armene ned og begynder forberedelserne mod den svære hjemmekamp mod Skødstrup på søndag.
Igen må vi takke for opbakningen. Der var en del Hadsund folk på tribunen. Det er virkelig dejligt og værdsættes.