Menu

Udenlandstur til Storm

image Billede fra vores tur til Norge 2018

Ungdomsafdelingen i Hadsund Boldklub har hvert andet år besøg af vores venskabsklub Storm og hvert andet år er vi på besøg ved dem.

Besøget har været en tradition i over 40 år, en tradition som har skabt mange venskaber på tværs af landegrænserne. Invitationen gælder hvert år i årgangene U11 – U17 piger og drenge.

 

Besøg af Norge:

Alle spillere fra årgangen U11- U14 fra STORM IF, skal indkvarteres privat hos spillerne fra HB. Der forventes, at der kommer rigtig mange spillere, så det er vigtigt at alle byder ind med at have nogen boende. Det kan være alt fra 2 – 4 spillere man tilbyder indkvartering af, det er dog minimum 2 spillere fra Norge og gerne 1 spiller mere fra HB.  Når man har nogen boende, skal man stille madras og hvis muligt dyne/sovepose til rådighed.

Værtsfamilien skal sørge for forplejning hele weekenden, hvilket vil sige aftensmad fredag, mad hele lørdagen samt morgenmad søndag og tilbyde madpakke til turen hjem.

 

  • Fredag kommer spillerne mellem 13-14 og der skal værtsfamilien helst være tilstede i hallen og modtage de spillere de skal have indkvarteret. Derefter tager værtsfamilierne Norges spillerne med hjem og hygger en time eller to inden man ca. kl. 17 tager på stationen igen og ser landskampen som er mellem HB’s trænere og Norges trænere. Efter landskampen tager man hjem og slapper af, det er som regel nogle rigtig trætte spillere, som har haft en lang rejsedag.
  • Lørdag kommer man på stationen, som det passer med man skal spille kamp og efter hvilken tid gæsterne har aftalt med deres træner, de skal være på stadionen. Her er man hele dagen og der skal i, som værtsfamilie sørge for der er mad, frugt, drikke m.m. til de spillere i har boende. (hvis man har nogen fra egen klub boende, aftaler man med deres forældre om at dele omkostningerne) Kampene slutter senest kl. 17.00 på stadionen og derefter tager de hjem. Man kan forslå de går i bad på stadionen, men ellers tilbyder man dette hjemme. Lørdag aften er der nogen der holdmæssigt mødes et samlet sted, hvor man spiser fællesaftensmaden, for både HB og for Storm spiller. Kl. 19-22.00 er der åben klubhus hvor alle årgange må deltage og der vil kunne købes sodavand, chips, slik m.m.
  • Søndag tilbyder man de besøgende morgenmad og en madpakke til hjemturen og sørger for at de er i hallen til det planlagt tidspunkt, ift. det udsendte program.

 

Under hele besøget vil der også skulle bruges hjælp til andre ting, såsom hjælpere til kiosken i teltet, dommere, betjening i klubhuset lørdag aften, borddækning samt oprydning efter de er taget hjem søndag.

På besøg i Norge:

Alle spillere fra årgangen U11 – U14 fra HB skal indkvarteres privat hos spillere fra Storm, hvor spillerne minimum er indkvarteret 2 og 2. Værtsfamilien sørger for forplejning for de indkvarteret spillere. Man skal selv medbringe madpakke til turen op ad, lommepenge, sovepose, håndklæder, tøj til weekenden, m.m. HUSK også at medbringe billedlegitimation, her anbefales at medbringe passet samt Sygesikringsbevis (det blå) som afleveres til holdleder/træner.

Er man afsted uden forældre SKAL man selv finde en anden voksen (over 18) som er ansvarlig for spilleren, (dette er ikke en træner, da de har nok og se til) denne information skal videregives til træneren.

Forældre, bedsteforældre, søskende, ledere samt U15 – U17 spillerne der bor på skolen som er få minutters gang fra stadionen har forplejning med i prisen som er  2 x morgenmad, 2 x frokost og 2 x aftensmad og mulighed for at smøre en madpakke til hjemturen.

Der er mange mennesker, der skal bo og spise på skolen og derved er der mange

praktiske ting der skal gøres, derfor skal ALLE hjælpe til.

De forældre der ikke bor på skolen, men deltager i spisningen på skolen SKAL hjælpe til med madlavning og efterfølgende oprydning.

  • Ved ankomst til Norge vil soverum blive fordelt af Norgesudvalget,

det er derfor ikke tilladt at gå ind på skolen før Norgesudvalget har

fået en gennemgang af skolen samt fået overdraget nøglen.

  • Der skal ALTID være en person vågen om natten som brandvagt, for at undgå tyveri og for at man altid kan komme ind efter sine ting).
  • Vi kan ikke forvente, at vi alle kan spise og komme i bad

samtidigt.

  • Da vi bor på en skole, som er nabo til mange mennesker er

ophold på udearealerne ikke tilladt efter kl. 23.00

Vagtplanerne er allerede udfyldt mht. madlavning/oprydning. De allerede

udarbejdede vagtplaner er udfyldt med årgang/hold. De enkelte forældre

aftaler indbyrdes hvem der tager opgaverne og navnen skrives på listerne i

Norge. Vagterne som brandvagt er ikke fordelt. Dette gøres i Norge iblandt de

voksne der sover på skolen. Bliver alle vagter ikke fordelt vil Norgesudvalget fordele vagterne. Vagtplanerne SKAL overholdes. Er man forhindret skal man selv sørge for at bytte.

HUSK vi er gæster og derfor skal alt afleveres i samme stand som ved

ankomst, derfor skal alle klasseværelser efterlades rengjort og bordene

skal stå som ved ankomst.

Hvert hold sørger selv for spillertøj, der lejet en trailer hvor der vil være mulighed for at komme tøjet i, men traileren er lejet til at fragte alt vores mad i til alle de rejsende, så der er ikke plads til andet udover spillertøj.

  • Fredag går turen i privatbiler til Hirtshals, hvor vi med Fjordline sejler til Langesund med forventet ankomst til Skien om eftermiddagen, hvor der er indkvartering af U11 – U14 spillerne. Efterfølgende inviterer Storm på saft, kaffe og sandwich, før børnene kl. ca. 15.30 tager de hjem med deres værtsfamilier.

Vi kan komme ind på skolen kl. 16.00, derfor er der ikke nogen grund til at køre på skolen før efter dette klok slet. Alle hjælper til med at bære

Der serveres aftensmad på skolen inden og efter landskampe. Skolen vil dog være låst under landskampen fredag aften, så

vi alle kan heppe på det Danske landshold.

 

  • Lørdag er man på stadionen for at se sine børn spille, udover de tidspunkter man er sat på til vagterne. Kampene slutter omkring kl. 17.00. Der er voksenfest for alle de danske gæster om aften, tilmelding og betaling sker inden afgang til Norge.
  • Søndag er der oprydning på skolen, her hjælper alle til og afgang fra Storms klubhus ca. kl. 12.00 vi forventer at være tilbage i HB ca. kl. 20.00 søndag aften.

Ved spørgsmål henvender til Norgesudvalget som er:

Pernille Hyrup                hbstorm2017@gmail.com                mobil:  42 57 10 42

Susanne Melgaard        susannemm@live.dk                      mobil:  28 83 55 59

Helle Bloch Skov             helleskov.hbfodbold@gmail.com    mobil:  21 77 44 44 

Luk