Menu

Trille og Trolle

 

Trille og Trolle - et håndboldeventyr for hele familien 

De to små skovtrolde Trille og Trolle er klar til at indtage landets håndboldforeninger, herunder også Hadsund Håndbold. De to trolde disker op med små, sjove eventyr, der tryllebinder de 2-5 årige børn til at røre sig og lege både med og uden den fantastiske håndbold.  

 

’Trille og Trolle i underskoven’ er et magisk eventyrunivers, som ved hjælp af små troldehistorier og redskaber kendt fra den almindelig håndboldtræning, skal skabe en unik legeplads for de mindste børn og deres forældre i håndboldhallerne.  

 

”Det handler om at skabe glæde og gode oplevelser for familierne. Mor og far skal med ud på gulvet og have det sjovt sammen med børnene. Dvs. at de selv skal være med til at gennemføre de sjove og motiverende eventyrøvelser,” fortæller Søren Simonsen, DHF’s Udviklingschef.  

 

Trille og Trolle i underskoven’ er nemt og ligetil at gennemføre, og alle kan være med i eventyrerne. Vores instruktører sætter fokus på motorikken og guider børn og voksne ind i lege og øvelser. ’Trille og Trolle i underskoven’ styrker børnenes motorik og giver dem nogle kompetencer til gavn på deres udviklingstrin.  

 

Det handler om at børn og voksne skal have en sjov time i hallen sammen. Styrkeøvelser for forældre kan forekomme, men kun til god morskab for hvert enkelt barn.  
Så kære forældre, hvis du kan lide bevægelse, leg med bold og få masser af grin, hygge og sved på panden er ’Trille og Trolle i underskoven’ sikkert noget for jer. 

 
Har du spørgsmål, så kontakt gerne instruktør Susanne Tvorup på susannetvorup@hotmail.com 

 

Luk